ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΕ 8 ΒΗΜΑΤΑ

19 Μαρ.

Προσανατολισμός και στόχευση στο δικό σας βηματισμό για έναν επιτυχημένο επαναπροσδιορισμό στην ζωή και την εργασία.

«Τα 8 πρακτικά βήματα στόχευσης και επαναπροσδιορισμού για να κάνετε μια επιτυχημένη αλλαγή καριέρας ή να ξεκινήσετε μια νέα», παρουσιάστηκαν από την  Βαρβάρα Ασημακοπούλου, σε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο που οργανωσε το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Κηφισιάς, στον κύκλο διαλέξεων «Εργασία & Επιχειρείν». την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στην ‘Έπαυλη Δροσίνη στην Κηφισιά.

Είναι γεγονός, ότι ζούμε σε μία ανατρεπτική εποχή, όπου έχουν καταλυθεί σταθερές ετών και δεδομένα που γνωρίζαμε πολύ καλά μέχρι σήμερα.

Στην αναπάντεχη αυτή εποχή στην οποία είδαμε πολλά πράγματα να ανατρέπονται, ακόμη και οι σταθερές δουλειές μας και οι καριέρες μας οι οποίες κτίστηκαν με κόπο και ιδρώτα, το ερώτημα είναι πως αντιμετωπίζουμε μία τόσο οδυνηρή κατάσταση. Παίρνουμε το ρίσκο και προχωράμε παρακάτω, ή μεμψιμοιρούμε;

Η κυρία Ασημακοπούλου, μας ξενάγησε στο νέο αυτό ταξίδι του επαναπροσδιορισμού της νέας εποχής και της νέας καριέρας.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στη διάλεξη της κας Βαρβάρας Ασημακοπούλου  στις 19/2. Η κατάμεστη αίθουσα  της Δροσίνη αφ’ ενός και αφ’ ετέρου ο προβληματισμός και ο διάλογος που αναπτύχθηκε σε ένα διαδραστικό σεμινάριο coaching «Αλλαγή ζωής και Καριέρας» χάρη στην εξαίρετη εισήγηση της κας Ασημακοπούλου και στη δική σας ενεργό συμμετοχή , μας δίνουν την ενθάρρυνση να συνεχίσουμε τη προσπάθεια αυτή .Στόχος μας η ενημέρωση, ο διάλογος, ο προβληματισμός , η παρακίνηση και η δικτύωση .

 Να είσθε καλά

Ντόρα Βακιρτζή , Υπεύθυνη κύκλου «Εργασία & Επιχειρείν»

Τόσα συναισθήματα, τόση ενέργεια! Τόσοι φιλοι/ες κι ας μη γνωριζόμαστε με όλους/ες γίναμε μια μεγάλη μεγάλη παρέα!

Βαρβάρα Ασημακοπούλου

Βαρβάρα, έχω συμμετάσχει σε τόσες πολλές παρουσιάσεις σου και κάθε φορά είναι το ίδιο διαφορετικές και ενδιαφέρουσες, πάντα κάτι καινούργιο, σ’ ευχαριστούμε!

Βασίλης Δάκας

Βαρβάρα μου, η ομιλία σου ήταν θαυμάσια! Χάρηκα πολύ που ήμουν ανάμεσα στους τυχερούς ακροτές σου! Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες!

Λίλα Κουφοπούλου

 IMG_2152 IMG_2153 IMG_2156 IMG_2159 IMG_2160 IMG_2210 IMG_2216

Ο κύκλος διαλέξεων «Εργασία & Επιχειρείν»

Σε περίοδο βαθιάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης , ο νέος αυτός κύκλος φιλοδοξεί να φέρει τη γνώση, το διάλογο, την αλληλοκατανόηση, να δώσει εργαλεία και προοπτικές στον άνεργο, τον εργαζόμενο και τη μικρομεσαία επιχείρηση.
Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Κηφισιάς έχει ήδη επιδείξει σοβαρό έργο σε τομείς όπως η ιστορία, λογοτεχνία και η επιστήμη, χάρη στην φιλότιμη εθελοντική προσπάθεια ξεχωριστών ανθρώπων.
Η καινοτομία του νέου κύκλου σεμιναρίων είναι η συστέγαση δύο τυπικά διαφορετικών θεματολογιών.
Σήμερα θωρούμε ότι γίνεται ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη δικτύωσης, η ενσυναίσθηση των κοινωνικών εταίρων και ο διάλογος με κοινό στόχο την οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: