ONE TO ONE…Rebounding!

27 Ιον.

IMG_1677 kali kosmos   Την Τετάρτη 4 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε μια ακόμα δράση των Rebounders, σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα στο αίθριο του Black Duck Garden.

Στο επίκεντρο της “ΟΝΕ TO ONE” συνάντησης, βρέθηκε ησυμβουλευτική σε θέματα συγγραφής βιογραφικού σημειώματος, φέρνοντας σε επαφη Rebounders με καταξιωμένα στελέχη HR, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιπροσώπευση κάθε υποψήφιου μέσα από το πανίσχυρο εργαλείο που έχει στη διάθεσή του στην αρένα αναζήτησης εργασίας: το βιογραφικό.

Για το σκοπό αυτό, κοντά στους νέους Rebounders βρέθηκαν επαγγελματίες του κλάδου HR, -επίσης μέλη της ομάδας των Rebounders-,  οι οποίοι όντας εξοικειωμένοι με την εξαιρετικά απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής προσωπικού, είναι οι πλέον αρμόδιοι να προσφέρουν σωστή καθοδήγηση και εξατομικευμένη συμβουλευτική στους Rebounders.

IMG_1669 kelliΗ βραδιά ξεκίνησε με μια σύντομη παρουσίαση της πρωτοβουλίας των Rebounders από την κα. Βαρβάρα Ασημακοπούλου, Business & Executive Coach, HRM Expert, και συν-ιδρύτρια των Rebounders δίνοντας με σύντομο και περιεκτικό τρόπο

  • το περίγραμμα της έννοιας Rebounding,
  • του επαναπροσδιορισμού του υποψηφίου στην αγορά εργασίας (“Reinvent yourself in the job market”),
  • τη μοναδικότητα κάθε υποψήφιου,
  • το σημαντικό ρόλο της δράσης και
  •  της ανάπτυξης μέσα από την ομάδα και τη συνεργασία

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι πέντε experts σε θέματα HR, οι οποίοι μετά από μια σύντομη παρουσίαση της πορείας τους ως στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού, ανέλαβαν να υλοποιήσουν “ΟΝΕ TO ONE” συμβουλευτικές συνεδρίες για κάθε έναν Rebounder ξεχωριστά.

Οι HR experts που συμμετείχαν εθελοντικά προσφέροντας τις γνώσεις, την πολύτιμη εμπειρία τους και την ξεχωριστή προσέγγισή τους είναι οι:

IMG_1674 kali baΒαγγέλης Σιαβέλλης, Χριστίνα Καπενή, Αντζελα Αλεσσάνδρη, Κέλλυ Καλογερά, Δημήτρης Κουτσουρής, εξαιρετικοί και έμπειροι επαγγελματίες προερχόμενοι από διαφορετικούς κλάδους, καλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα της αγοράς εργασίας.

Στο τέλος της βραδιάς έλαβε το λόγο ο κ. Πρόδρομος Παπαβασιλείου Managing Partner HRE και συν ιδρυτής των Rebounders που τόνισε την ιδιαίτερη σημασία των συνεργειών και στη συνέχεια όλοι οι συμμετέχοντες, και από τις δύο πλευρές οι οποίο μοιράστηκαν την εμπειρία που είχαν σε αυτή τη συνάντηση.

Κεντρικό μήνυμα της συνάντησης είναι ότι η τεχνική καταγραφή της προσωπικής ιστορίας του καθενός με τρόπο έτσι ώστε να αναδεικνύει τη μοναδικότητα του καθενός είναι πολύ σημαντική αλλά ιδιαίτερη σημασία έχει η προσωπική ενδυνάμωση που τη χρειάζονται όλοι σήμερα λόγω των συνθηκών, μέσω του coaching και IMG_1678 atzela & kelliμιας ομάδας όπως είναι οι Rebounders.

 

 

IMG_1666 dimitris

 

 

 

Ευχαριστούμε την Εμμανουέλα Χειρακάκη για  τη συνδρομή της στη σύνταξη του παραπάνω ΔΤ που έκανε τη διαφορά!

 

IMG_1670 xristina

IMG_1667 vagellis

Ένα Σχόλιο to “ONE TO ONE…Rebounding!”

  1. Anna Papadimitriou 27/06/2014 στις 12:58 #

    Καλημέρα Βαρβάρα,

    Θερμά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση!
    Δυστυχως δεν είχα καταφέρει να είμαι.
    θα ήθελα να σου μιλήσω όταν έχεις λίγο χρόνο…

    φιλιά,
    Αννα

    Στις 27 Ιουνίου 2014 – 12:10 μ.μ., ο χρήστης The Rebounders at Worklife έγραψε:

    > Barbara Asimakopoulou posted: » Την Τετάρτη 4 Ιουνίου,
    > πραγματοποιήθηκε μια ακόμα δράση των Rebounders, σε μια ιδιαίτερα φιλική
    > ατμόσφαιρα στο αίθριο του Black Duck Garden. Στο επίκεντρο της “ΟΝΕ TO ONE”
    > συνάντησης, βρέθηκε ησυμβουλευτική σε θέματα συγγραφής βιογραφικού
    > σημειώματο»

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε