Αφήστε την ΛΕΑ ελεύθερη. (Λωρίδα Έξυπνων Άμυαλων)

22 Απρ.

Μεγάλη Παρασκευή μεσημέρι στην ΕΟ Αθηνών Κορίνθου, η κίνηση πυκνή όχι όμως ανυπόφορη. Ανυπόφορη είναι η συμπεριφορά μερικών οδηγών που συνεχίζουν αμετανόητοι την καταπάτηση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης. Πότε θα καταλάβουμε ότι η Ελεύθερη ΛΕΑ μπορεί να χαρίσει την ζωή σε έναν τραυματισμένο οδηγό, επιβάτη ή αναβάτη ; Ακόμη και λεωφορεία του ΚΤΕΛ κινούνταν στην ΛΕΑ, ακόμη και ταξί, επαγγελματίες υποτίθεται που έχουν περισσότερες πιθανότητες από όλους εμάς τους άλλους να υποστούν τις συνέπειες της κατειλημμένης ΛΕΑ αν βρεθούν κάποια στιγμή σε Έκτακτη Ανάγκη.

Πέμπτη μετά το Πάσχα πρωί 8:30 στον Κηφισό. Πάλι η καημένη ΛΕΑ κατειλημμένη. Ξεδιάντροπα κάποιοι βιαστικοί, λες και υπάρχει οδηγός αυτήν την ώρα που δεν βιάζεται να φτάσει στον προορισμό του, ως εξυπνότεροι από εμάς καταλαμβάνουν την ΛΕΑ.

Τι οδηγεί τους οδηγούς στην καταπάτηση της ΛΕΑ ; Το κέρδος του χρόνου. Άρα η καλλίτερη ποινή που θα μπορούσε να επιβάλλει η τροχαία είναι να εγκλωβίζει ακινητοποιώντας όσους οδηγούς την έχουν καταπατήσει σε ένα parking ή επί της ΛΕΑ, για μισή ώρα πχ. Έτσι οι «έξυπνοι βιαστικοί» θα πληρώνουν με τον χρόνο τους την παράβαση τους. Γρήγορη και παραδειγματική τιμωρία για τους ίδιους και όλους τους διερχόμενους οδηγούς. Ο Χριστός Ανέστη, ώρα να αρχίσουμε την ανάσταση της χώρας μας από μικρά πράγματα άμεσα εξαρτώμενα από εμάς τους ίδιους.

Πρόδρομος Παπαβασιλείου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: